Hopp til globalmeny Hopp til hovedmeny Hopp til innhold Hopp til søk

Studentbevis som app

Med studentbevisappen har du med deg beviset på din studentstatus på mobilen.

8. august 2016 lanseres en ny versjon av studentbevisappen. Studenter som allerede har installert appen må oppdatere den enten ved å oppdatere informasjonen i appen, eller ved å logge ut av appen for deretter å logge inn igjen. Du må ha internettilgang når du gjør dette.

Her kan du laste ned appen:

Appen er tilgjengelig på engelsk og norsk og følger standardspråket på telefonen din. 

Velg Høgskolen i Bergen som institusjon, og logg deg på via Feide med ditt vanlige brukernavn og passord ved HiB. 

Ved førstegangsbruk må appen være koblet til internett for å kunne laste ned informasjon. Informasjonen blir lagret lokalt på telefonen din og du trenger ikke være online for å bruke den fremover.

Appen henter bildet som ble tatt til studentkortet ditt fra vårt studentsystem. Hvis appen ikke viser bilde, må annen gyldig legitimasjon med bilde vises ved kontroll for at appen skal være gyldig som studentbevis.

Du må ha fullført semesterregistreringen på StudentWeb og ha betalt semesteravgiften for det inneværende semesteret for at appen skal være gyldig. Merk at det kan ta tre-fem dager fra du har betalt semesteravgiften til den blir registrert på StudentWeb.

Studentbevisappen fungerer som studentbevis hos Skyss, NSB og Studentsamskipnaden i Bergen (SiB).

Studentbevisappen er ikke gyldig som legitimasjon under eksamen. Når du skal ha eksamen må du ta med deg vanlig legitimasjon med bilde.

Dersom du har behov for semesterkvittering på papir kan dette bestilles på StudentWeb.

Alle studenter vil også ha et studentkort som fungerer som adgangskort, lånekort på biblioteket og pålogging til kopimaskinene/skriverne på HiB.

Student med smarttelefon