Hopp til globalmeny Hopp til hovedmeny Hopp til innhold Hopp til søk

Nytt frå AIØ

Vinnere av priser ved Avdeling for ingeniør- og økonomifag 2016

Onsdag kveld ble det delt ut en rekke priser for studentarbeid ved Avdeling for ingeniør- og økonomifag. Det er lange tradisjoner for dette ved høgskolen, og i år ble prisutdelingen utvidet med enda flere priser.

prisvinnere-listebildejpg.jpg

Også i år vil det bli delt ut priser til studenter som har vist spesielt god innsikt og kreativitet. I år er 13 bacheloroppgaver nominert til fire priser.

20160511_OLLBRYGGING1200_liste.jpg

Syns du at studiehverdagen kan bli teoretisk og døll? Da kan du jo sprite det opp med et emne om hvordan man brygger øl!

EXPO_172.jpg

Torsdag 16. juni fylles Kronstad med stands, plakater, båter, droner og mye mer når ingeniør- og økonomistudentene viser frem sine avgangsprosjekter.

Tine Nordgreen og Yngve Lamo

Forskningsprosjektet INTROMAT er ett av tre nye nasjonale IKT-fyrtårn innen helse. Prosjektet skal gi bedre psykisk helse ved hjelp av teknologibaserte tjenester.

Besøk på den flytende boreriggen Island Innovator

Industrien og studiet Undervannsteknologi – drift og vedlikehold har lenge samarbeidet tett. Studentene gjennomfører praksisopphold i bedrifter tidlig i studiet, og nå er en ny praksispakke utviklet.

20160426_CIT_0094-liste.jpg

Representanter fra Indiske Coimbatore Institute of Technology var i forrige uke på HiB for å se på mulighetene til å utvide samarbeidet med avdeling for ingeniør- og økonomifag.

20160415_khibgrunnstein_ferdig172.jpg

Mellom studentveiledning, forskning og undervisning har førstelektor Ingvar Henne laget det som kanskje kan bli Norges siste FM-sender.

Dhayalan Velauthapillai

Professor Dhayalan Velauthapillai er vinner av årets pris for fremragende undervisning ved Høgskolen i Bergen. Han får glimrende tilbakemeldinger fra studentene og brenner for faget sitt, heter det i jurybegrunnelsen.

Leiv Bjarte Mjøs. Foto: Nina Samnøy

For mange nordmenn er fast eigedom deira viktigaste formue. Likevel er den norske eigedomskartlegginga dårleg utvikla. Leiv Bjarte Mjøs disputerer 15. april om det matrikulære systemet i Noreg.

hoyspentlab_172.jpg

I forrige uke ble det nye høyspenningslaboratoriet ved HiB åpnet. Laboratoriet blir viktig i en ny tverrfaglig satsing på energi ved høgskolen.

Avtale NITO_377.jpg

Høgskoledirektøren undertegnet i dag en avtale med NITO (Norges Ingeniør- og teknologiorganisasjon) om et nytt videreutdanningstilbud ved høgskolen.

prisvinnere-listebildejpg.jpg

Senter for nyskaping og NITO etablerer ny pris for innovative bacheloroppgaver for å fremme innovasjon og entreprenørskap ved Avdeling for ingeniør- og økonomifag.

innovasjon-liste.jpg

Skulle du gjerne flytta ein vegg for å lage plass til leikerom i stova, eller opna mellom stova og kjøkkenet? Om nokre år har kanskje desse fire studentane gjort det mogleg.

prisvinnere-liste.jpg

En oppgave bør bli pensum på HiB mens en annen dykker inn i ett av de mest krevende områdene i sitt fagfelt. Næringslivet delte ut priser og lovord til HiBs ingeniør- og økonomistudenter tirsdag.

Viser 20 av 38 Vis flere