Hopp til globalmeny Hopp til hovedmeny Hopp til innhold Hopp til søk

Studentbedrift får millionstøtte

HVL-studentane Constandino Leiva og Sjur Hovi har fått ein million kroner frå Norges forskningsråd til å realisere studentbedrifta PlayWell. Forretningsideen deira er å bruke dataspel til å styrke samhald og integrering blant ungdom.

Sjå heile saka

Aktiviteter

Idémesterskap for studenter i Sogndal og Førde

06.09 torsdag 06.09 - onsdag 12.09

Idémesterskap for studenter i Bergen

18.10 torsdag 18.10 - onsdag 24.10

Se hele oversikten

Nytt fra senteret

last ned (4).jpg

Masterstudentene Michelle Sæther og Hana Colakovic har sammen med to tidligere medstudenter utviklet en mobilapp som skal motivere elever og studenter både til oppmøte på skolen og til å forbedre læringsmiljøet i klassen.

last ned (3).jpg

I fjor fekk HVL-studentbedrifta Amiroh ein million kroner frå Forskningsrådet for å utvikle ein smart sminkespegel. No har dei fått to bachelorstudentar i automasjon til å skrive oppgåve for verksemda.

Linse samhandlinf 400.jpg

Høgskulen på Vestlandet v/Mohnsenteret og Hordaland Fylkeskommune signerte i vår en ny treårig samarbeidsavtale om «MobiFORSK». Forskningsbasert kunnskap fra Mohnsenteret har vært sentralt i utvikling av prosjektet i Hordaland. Programmet er en videreføring av det tidligere VRI-programmet, og er Forskningsrådets (NFR) satsing på forskning og innovasjon i norske regioner (FORREGION).

Se hele oversikten