Hopp til globalmeny Hopp til hovedmeny Hopp til innhold Hopp til søk

Søk om inntil 1 million til din gründeridé

Er du student og har en gründer i magen? Da kan STUD-ENT være noe for deg! STUD-ENT er Norges Forskningsråds stipendordning for å fremme studententreprenørskap og motivere studenter til å bli gründere.

Se hele saken

Aktiviteter

Regional Innovation Policies Conference 2018

11.10 torsdag 11.10 - fredag 12.10 | Bergen

Se hele oversikten

Nytt fra senteret

last ned (4).jpg

Masterstudentene Michelle Sæther og Hana Colakovic har sammen med to tidligere medstudenter utviklet en mobilapp som skal motivere elever og studenter både til oppmøte på skolen og til å forbedre læringsmiljøet i klassen.

last ned (3).jpg

I fjor fekk HVL-studentbedrifta Amiroh ein million kroner frå Forskningsrådet for å utvikle ein smart sminkespegel. No har dei fått to bachelorstudentar i automasjon til å skrive oppgåve for verksemda.

Linse samhandlinf 400.jpg

Høgskulen på Vestlandet v/Mohnsenteret og Hordaland Fylkeskommune signerte i vår en ny treårig samarbeidsavtale om «MobiFORSK». Forskningsbasert kunnskap fra Mohnsenteret har vært sentralt i utvikling av prosjektet i Hordaland. Programmet er en videreføring av det tidligere VRI-programmet, og er Forskningsrådets (NFR) satsing på forskning og innovasjon i norske regioner (FORREGION).

Se hele oversikten