Hopp til globalmeny Hopp til hovedmeny Hopp til innhold Hopp til søk

Senter for kunnskapsbasert praksis

Millionar til sjukeheimsforsking

Senter for omsorgsforskning vest og Senter for kunnskapsbasert praksis er tildelt nær 28 millionar kroner frå Norges Forskningsråd til to store forskingsprosjekt som skal komme norske sjukeheimar til gode.

Sjå heile saka

Ta en mastergrad samtidig som du jobber

Vil du ta en mastergrad du kan bruke i din jobb? Hos oss kan du kombinere jobb og mastergrad. Vi tilbyr praksisnære problemstillinger, 50% studieprogresjon og et stimulerende studiemiljø.

Se hele saken

Suksessfaktorene for kunnskapsbasert praksis

Klarer helsepersonell som tar videreutdanning eller mastergrad kunnskapsbasert praksis å snu en institusjon som er fastlåst i gamle mønstre og utdaterte prosedyrer?

Se hele saken

Nytt fra senteret

kjemi400px.jpg

Det er estimert at opp mot 85 prosent av all medisinsk forskning er bortkasta fordi det blir stilt feil spørsmål, forskingsdesignet er dårleg, resultata blir ikkje publisert eller rapporteringa er ufullstendig. Kva gjer forskingsfonda for å førebygge at slikt skjer?

ebrnetwork400.jpg

Professor Hans Lund har fått publisert en artikkel om kunnskapsbasert praksis i det anerkjente The BMJ. Tidsskriftet er ranket som nummer fire blant medisinske tidsskrifter.

Marjolein Iversen

Marjolein Iversen skal vikariere som senterleder ved Senter for kunnskapsbasert praksis og tiltrer i vervet som prodekan for forskning ved Avdeling for helse- og sosialfag fra 1. september.

Sjå heile oversikta