Hopp til globalmeny Hopp til hovedmeny Hopp til innhold Hopp til søk
Marjolein Iversen
Påtroppende prodekan for forskning og senterleder Marjolein Memelink Iversen gleder seg til nye utfordringer. Foto: Ingrid Hope

Ny senterleder

Marjolein Iversen skal vikariere som senterleder ved Senter for kunnskapsbasert praksis og tiltrer i vervet som prodekan for forskning ved Avdeling for helse- og sosialfag fra 1. september.

Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene, sier den påtroppende prodekanen og senterlederen. 

Marjolein Iversen god kunnskap om Høgskolen i Bergen hvor hun har jobbet siden 1998. Nylig kom hun tilbake fra et forskningsopphold i USA og nå er hun klar for nye utfordringer. 

– Å legge til rette for at forskergruppene kan utvikle seg blir en sentral oppgave i tiden fremover. Her har tidligere prodekan Erica Schytt gjort en god jobb som jeg skal bygge videre på. Andre viktige oppgaver blir utvikling av ph.d-program og nye stipendiatstillinger som skal lyses ut i høst.

Det begynner også mange nye stipendiater denne høsten som det er viktig blir tatt imot på en god måte. Ellers vil fusjonen prege høsten, forteller hun. 

Marjolein Iversen skal fungere som prodekan frem til 1. januar når Høgskolen i Bergen fusjonerer. Ved Senter for kunnskapsbasert praksis skal hun vikariere som senterleder frem til neste sommer. 

– Kontoret mitt kommer til å være på senteret og jeg vil ha en åpen dør slik at folk som har spørsmål eller ønsker å diskutere noe kan komme innom, smiler hun.