Hopp til globalmeny Hopp til hovedmeny Hopp til innhold Hopp til søk

Se våre produksjoner

Senter for nye medier jobber helhetlig med digitale produksjoner fra innledende idéfase til ferdig publisert produkt. Våre medarbeidere har en sammensatt kompetanse og kan bidra pedagogisk, utvikle konsepter, finne tekniske løsninger og sette disse i produksjon.

Se hele saken

Hva er 360 video og VR?

Vi utforsker dette området og har levert ulike produksjoner til eksterne og interne samarbeidspartnere innen VR, 360 video og virtuelle vandringer. Vi er spesielt interessert i anvendelse i undervisning, forskning og formidling. Se eksempler og finn ut mer på vår prosjektblogg.

Nytt læremiddel for innvandrarungdom

Korleis forklarer du omgrep som demokrati, rettsstat og likestilling til ungdom som nyleg har kome til Noreg og ikkje kjenner norsk språk og kultur? Ein ny nettbasert læringsressurs gir svaret.

Sjå heile saka

Nyheter

promobilde_liggende_solvskatten.jpg

I anledning Norges Banks 200 års jubileum i 2016, har Senter for nye medier i samarbeid med Bymuseet i Bergen utviklet en mobilapplikasjon, som gjennom bilder, fortelling og dramatiseringer tar deg med på en vandring tilbake til Bergen i 1816 og forholdene rundt innkrevingen av det som på folkemunne ble kalt sølvskatten.

Viser 1 av 3 Vis flere