Hopp til globalmeny Hopp til hovedmeny Hopp til innhold Hopp til søk

Se våre produksjoner

Senter for nye medier jobber helhetlig med digitale produksjoner fra innledende idéfase til ferdig publisert produkt. Våre medarbeidere har en sammensatt kompetanse og kan bidra pedagogisk, utvikle konsepter, finne tekniske løsninger og sette disse i produksjon.

Se hele saken

Droner og ubemannet luftfart

Senter for nye medier ble i 2017 RO1-operatør og har operatøransvar for alle RPAS-/droneoperasjoner ved HVL. På denne siden har vi samlet grunnleggende informasjon om hvordan droneflyvning skal utføres og hvilket regelverket som gjelder. Du finner også informasjon om kurs og opplæring.

Se hele saken

Ledig stilling: Rådgjevar – læringsdesign og formidling

Ved Senter for nye medium er det ledig ei fast stilling som rådgjevar innan området læringsdesign og formidling. Søknadsfrist 26. mars 2019.

Sjå heile saka

Nyheter

promobilde_liggende_solvskatten.jpg

I anledning Norges Banks 200 års jubileum i 2016, har Senter for nye medier i samarbeid med Bymuseet i Bergen utviklet en mobilapplikasjon, som gjennom bilder, fortelling og dramatiseringer tar deg med på en vandring tilbake til Bergen i 1816 og forholdene rundt innkrevingen av det som på folkemunne ble kalt sølvskatten.

Viser 1 av 3 Vis flere