Hopp til globalmeny Hopp til hovedmeny Hopp til innhold Hopp til søk

Se våre produksjoner

Senter for nye medier jobber helhetlig med digitale produksjoner fra innledende idéfase til ferdig publisert produkt. Våre medarbeidere har en sammensatt kompetanse og kan bidra pedagogisk, utvikle konsepter, finne tekniske løsninger og sette disse i produksjon.

Se hele saken

Hva er 360 video og VR?

Vi utforsker dette området og har levert ulike produksjoner til eksterne og interne samarbeidspartnere innen VR, 360 video og virtuelle vandringer. Vi er spesielt interessert i anvendelse i undervisning, forskning og formidling. Se eksempler og finn ut mer på vår prosjektblogg.

Eining for utvikling av undervisning og læring

Senter for nye medier er med i eit utval satt ned av rektor for å vurdere ny «Eining for utvikling av undervisning og læring» ved HVL. Utvalet leverte si rapport til rektor 22. juni 2018. Meir om og av utvalet på utvalet si prosjektblogg.

Sjå heile saka

Nyheter

promobilde_liggende_solvskatten.jpg

I anledning Norges Banks 200 års jubileum i 2016, har Senter for nye medier i samarbeid med Bymuseet i Bergen utviklet en mobilapplikasjon, som gjennom bilder, fortelling og dramatiseringer tar deg med på en vandring tilbake til Bergen i 1816 og forholdene rundt innkrevingen av det som på folkemunne ble kalt sølvskatten.

Viser 1 av 3 Vis flere