Hopp til globalmeny Hopp til hovedmeny Hopp til innhold Hopp til søk

Nytt navn: Medielab

Vi endret navn til Medielab i forbindelse med omorganisering per 1.2.2020. Medielab er nå egen enhet under Avdeling for utvikling av læring og undervisning (ALU). 

I påvente av et nytt mandat jobber Medielab videre med samme ansvarsområde og oppgaver som tidligere, med særlig fokus på

  • utvikling av digitale læringsressurser
  • tilrettelegging for og støtte til forskningsformidling
  • pilotering og betatesting av ny teknologi
  • drift av innspillingstjenesten Medielab studio

Korona-status Medielab: 

Se hele saken

Nettundervisning HVL

Hva kan du som underviser gjøre for å begrense undervisningsaktiviteten på campus? Hvordan kan du lage god nettbasert undervisning som et alternativ til klasseromsundervisning? Her finner du tips og triks, lenker til opplæringsressurser og støttetjenester. Hjelpelinjen for nettundervisning kan også brukes til å melde inn behov som Medielab kan bistå med.

Se hele saken

360 video, VR og virtuelle vandringer

Hva er 360 video, VR og virtuelle vandringer? På vårt nettsted viser vi eksempler fra produksjoner vi har utført på oppdrag fra fagmiljø ved HVL og eksterne oppdragsgivere. Mer informasjon på prosjektsidene.

Se hele saken

Nyheter

promobilde_liggende_solvskatten.jpg

I anledning Norges Banks 200 års jubileum i 2016, har Senter for nye medier i samarbeid med Bymuseet i Bergen utviklet en mobilapplikasjon, som gjennom bilder, fortelling og dramatiseringer tar deg med på en vandring tilbake til Bergen i 1816 og forholdene rundt innkrevingen av det som på folkemunne ble kalt sølvskatten.

Viser 1 av 3 Vis flere