Hopp til globalmeny Hopp til hovedmeny Hopp til innhold Hopp til søk
medielab_006.jpg

MedieLab

Fra høsten 2016, tilbyr Senter for nye medier «MedieLab», et konsept som både er en ny tjeneste – fasilitert i MedieLab studio – og en kreativ samarbeidsarena som del av høgskolens strategiske elæringssatsing. MedieLab er en åpen tjeneste hvor ansatte kan prøve ut ulike løsninger og utvikle egne digitale læringsobjekter. Løsningene som tilbys er basert på enkle produksjonskonsepter, der du som fagperson vil utvikle høy grad av mestring og få hjelp til selvhjelp og økt digital kompetanse. Du vil få tilgang til et fullverdig innspillingsstudio med en studiovert som vil fungere som din støttespiller underveis i prosessen.

Tjenester

1. Videoinnspilling

  • OfficeMix: Bruk mulighetene som ligger i PowerPoint til å spille inn lyd og video i kontrollerte omgivelser. Dine presentasjoner vil få helt nye bruksområder med dette!  

  • Skjermfremvisning: Spill inn korte videosnutter, skjermfremvisninger eller miniforelesninger der du som foreleser står foran en «tavle» med grafikk, illustrasjoner, tegninger, m.m. 

  • 360-graders video: Produser en 360-graders video som del av læringsressurs eller til dokumentasjon, praksis-/feltopptak, simulering, lab-øvelser, etc. Nb: Ulempe med lav oppløsning kan begrense bruksmulighetene.

2. Lydinnspilling 

Spill inn korte podkaster og andre lydinnspillinger som studentene dine kan lytte på.

3. Fotografering

Få hjelp til fotografering i studio av personer og gjenstander som du ønsker bruke i en læringskontekst.

4. Veiledning / annet samarbeid

Diskuter muligheter, bruk av virkemidler, få tips om verktøy eller bruk tjenesten til andre former for samarbeid, kunnskapsdeling og erfaringsutveksling.

Se våre YouTube-kanaler for eksempler på ulike medieproduksjoner: 

Reserver tid i MedieLab studio (D207) via TimeEdit for alle tjenester

medielab_020.jpg