Hopp til globalmeny Hopp til hovedmeny Hopp til innhold Hopp til søk

Kompetanse

Senter for nye medier er høgskolens kompetansemiljø innen utvikling, forskning og bruk av nye digitale medier. Senterets hovedaktivitet er utvikling og produksjon av digitale læringsressurser og ulike former for formidling ved hjelp av digitale medier. De fleste produksjonene er utviklet for nettmediene, men vi gjør også en rekke oppdrag knyttet til lyd- og skjermbaserte installasjoner. Vi jobber helhetlig med digitale produksjoner fra innledende idéfase til ferdig publisert produkt.

Våre medarbeidere 

Våre medarbeidere har en allsidig og sammensatt kompetanse og kan bidra pedagogisk, utvikle konsepter, rådgi om virkemidler og formidlingsform, finne tekniske løsninger og sette disse i produksjon.

Våre produksjoner 

De fleste av våre produksjoner involverer flere fagområder, som grafisk design, ulike former for innholdsproduksjon, programmering, eller video-, lyd og bilderedigering.

Vårt studio 

I senterets lokaler på Kronstad har vi eget multimediestudio. Her kan vi gjøre både video-, foto- og lydproduksjon. Vi er også mobile, og kan ta på oss oppdrag ute i felten. Dette gjelder for eksempel video- og fotoproduksjoner, men også webcastproduksjoner, hvor vi kan hjelpe til med å strømme video og lyd i sanntid på nett fra konferanser, arrangementer og møter.

Våre nettstudier

Senter for nye medier står bak en rekke kompetansegivende nettstudier innen medie- og kommunikasjonsfag. Det er senterets egne medarbeider som utvikler og underviser på disse studiene, noe som gir oss førstehånds erfaring med nettbasert undervisning og produksjon av læringsressurser for nettet.

medielab_ill.jpg