Hopp til globalmeny Hopp til hovedmeny Hopp til innhold Hopp til søk

Senter for omsorgsforskning, vest

- Personar med demens har størst utbytte av omsorgsteknologi

Skepsisen var stor mot at demente skulle få omsorgsteknologi. Men no viser det seg at det er dei som har størst utbytte av å få dette tilbodet.

Sjå heile saka

Omsorgsteknologi

Vi forsker på omsorgsteknologi, videreutdanner helsepersonell og arrangerer en årlig nasjonal konferanse. I tillegg har vi et moderne omsorgsteknologilaboratorium.

Se hele saken

Forsker på hverdagsrehabilitering

Senter for omsorgsforskning,vest leder et forskningsprosjekt som skal se på effekten av hverdagsrehabilitering. Se vår film om prosjektet! 

Se hele saken

Kommende hendelser

Disability and Global Health

23.06 torsdag 23.06 - lørdag 25.06

Den 5. nasjonale konferansen for omsorgsforskning

26.10 onsdag 26.10 - torsdag 27.10 | Quality Hotel Gardermoen

Se hele oversikten

Siste nyheter

birgitteogfrode2.jpg

Senter for omsorgsforskning vest og Senter for kunnskapsbasert praksis er tildelt nær 28 millionar kroner frå Norges Forskningsråd til to store forskingsprosjekt som skal komme norske sjukeheimar til gode.

radio400px.jpg

Mykje kan skje på ein studietur. Før ein veit ordet av det sit ein i eit radiostudio i Australia og fortel om omsorgsteknologi og organisering av helsetenester i Norge.

Frode Fadnes Jacobsen

Etter et seminar i hovedstaden om hverdagen i norske sykehjem blir vi sittende å prate med en av foredragsholderne. Frode Fadnes Jacobsen har, blant veldig mye annet, studert rommenes påvirkning på omsorgstjenesten.

Se hele oversikten