Hopp til globalmeny Hopp til hovedmeny Hopp til innhold Hopp til søk

Senter for omsorgsforskning Vest

Inviterte studentar inn i forskingsprosjekt

Då førsteamanuensis Jeanne Helene Boge skulle kartlegge alle kommunale sjukeheimar i Bergen inviterte ho studentane inn i arbeidet. Slik fekk sjukepleiarstudentane praktisk erfaring med forsking.

Se hele saken

Millionløyving til forsking på omsorgsteknologi

Lindås kommune er tildelt tre millionar kroner frå Regionalt forskingsfond Vestlandet til eit nytt forskingsprosjekt på omsorgsteknologi i samarbeid med Høgskolen i Bergen.

Se hele saken

Forsker på hverdagsrehabilitering

Senter for omsorgsforskning Vest leder et forskningsprosjekt som skal se på effekten av hverdagsrehabilitering. Se vår film om prosjektet! 

Se hele saken

Siste nyheter

JeanneHelenBoge_400x173.gif

Då førsteamanuensis Jeanne Helene Boge skulle kartlegge alle kommunale sjukeheimar i Bergen inviterte ho studentane inn i arbeidet. Dermed fekk sjukepleiarstudentane praktisk erfaring med forsking.

idehandbok_sidebilde.jpg

Sammen med Utviklingssentrene for sykehjem og hjemmetjenester (USHT) har Senter for omsorgsforskning Vest utarbeidet en ny idéhåndbok om forebyggende hjemmebesøk til eldre.

kurs_sidebilde.jpg

Studenter og forelesere fra USA og Canada er denne uken på besøk på Høgskolen i Bergen i forbindelse med et nytt tverrfaglig transatlantisk kurs i gerontologi.

Se hele oversikten