• Tekststørrelse: a a a
  • Skriv ut
Nyskaping, innovasjon

Informasjonsmøte om mastergradstilbud

Tar du master i innovasjon, entreprenørskap og teknologiledelse, blir du automatisk tatt opp til Gründerskolen i Houston, USA. Velkommen til informasjonsmøte 5. mars.

Nyskapingsparken Inkubator - skape

Gullpakke for gründere

Har du en bedrift i oppstartsfasen, eller bare en knakende god idé? Nyskapingsparken Inkubator tar nå inn nye bedrifter. Søknadsfristen er 10. februar.

Nyskapingsparken

Nytt opptak til inkubator

Er du en gründer med en forretningsidé du vil utvikle til en bedrift? Nyskapingsparken Inkubator tar nå inn nye bedrifter. Søknadsfristen er 22. august.

EXPO HiB 2002

Trenger bedriften din ingeniører?

I disse dager strømmer mer enn 500 nyutdannede ingeniører og økonomer ut dørene ved Høgskolen i Bergen. Har du lyst til å møte dem? Ta en tur innom EXPO 2013 onsdag 19. juni!

Alf-Emil Slinning, CLEAR-seminar

Arrangerer seminar om kreativitet og virksomhet

Hvordan kan man stimulere til kreativitet? Mandag 27. mai arrangerer Senter for nyskaping et seminar som vil belyse hvordan entreprenørskap og innovasjon oppstår.

Bergen Health Challenge

Nye løysingar for psykisk sjuke

Har du gode idear? Bli med å skape nye løysingar for menneske med psykisk sjukdom eller pårørande under Bergen Health Challenge.

Startup Weekend

Fra idé til bedrift på 54 timer

Startup Weekend er et intensivt 54-timers arrangement for gründere og andre som ønsker å utvikle en forretningsidé. 1.-3. februar arrangeres det i Bergen for andre gang.

Sist endret: 21.02.2014