Hopp til globalmeny Hopp til hovedmeny Hopp til innhold Hopp til søk

Etter- og videreutdanning

Fleksible videreutdanninger går på deltid, og passer for deg som vil studere ved siden av jobb. De fleste studiene er nettbasert med samlinger, og noen er rene nettstudier. Vi har studier innenfor alle våre fagområder: helse- og sosialfag, lærerutdanning, ingeniør- og teknologifag, økonomi og administrasjon, og medie- og kommunikasjonsfag.

Du finner alle våre studier ved å gå til Studietilbud og sortere på etter- og videreutdanning.

Kompetanse for kvalitet

Har du søkt på videreutdanningstilbud innen ordningen Kompetanse for kvalitet fått godkjent studiet av skoleeier og likevel ikke fått studieplass?

Utdanningsdirektoratet åpner nå opp for at du likevel kan få studieplass.  Forutsetningen for å bli tatt opp er at det er ledige plasser på studietilbudet du ønsket. Hvilke studietilbud som er aktuelle finner du på Utdanningsdirektoratets sider: http://www.udir.no  Du må være villig til å delta på studiet uten stipend eller frikjøpsordning. Dersom dette er aktuelt for deg ber vi om at du melder din interesse til videreutdanning@hib.no. Vi vil i august ta kontakt dersom det er ledig studieplass på det tilbudet du ønsker.